Eindejaarsboodschap van algemeen nut

🔥 Christiaan wil in één minuut tijd een oprechte en scherpe boodschap delen, recht uit het hart.

💪De hulpverlening voor mensen op het spectrum kan veel verbeteren, en samen, via Auti-Connect, kunnen we die verandering bewerkstelligen. Dank aan alle Auti-Connecters die dit pioniersjaar zijn aangesloten: Jarne, Kris, Veronique, Liesbet, Dina, Samira Mtens, Nathalie, Kelly, Daniel, Wendy, Veerle, Katell, Iris, Els, Barbara, Nele, Claudia en dr. Nele De Vriendt.

🙏 Speciale dank aan Stefanie, mijn gelijkwaardige sparringpartner, voor haar inzet en toewijding. De toekomst belooft meer kwaliteit en precisie in de interactie tussen (autismedeskundige) hulpverleners en hun cliënten op het spectrum.

🙏 Ik bedank ook prof. dr. Yvonne Barnes-Holmes door haar levenswerk in RFT en PBBT met mij, mijn medestudenten van Allegre en anderen te delen. Dat is een cadeau van onschatbare waarde die ik graag inzet in de ontwikkeling van Auti-Connect en ten goede van mensen op het spectrum. Die nieuwe lens geeft de mogelijkheid om menselijk gedrag preciezer te begrijpen voorbij de gangbare grote cognitieve verklaringstheorieën rond autisme of zelfs de DSM in het algemeen.

❤️ Daarnaast wil ik iedereen bedanken die ik afgelopen jaar ben tegengekomen in real life of via het internet, direct of indirect, en die op één of andere manier een indruk op mij heeft achtergelaten door op een andere wijze naar de dingen te kijken.