aanbod

Wat bieden wij aan voor professionals?

01.

Auti-Connect pakket

Ontdek onze voordelen:

  1. Maandelijkse intervisie: Kennis delen, specifieke thema’s bespreken en eigen inbreng onder leiding van ons deskundige team.

  2. Profiel op onze website: Een duidelijke omschrijving van je aanbod en expertise om hulpzoekenden gemakkelijk te bereiken.

  3. Blog & Social Media: Deel je aanvullende aanbod via Auti-Connect.

  4. WhatsApp-groep: Snelle informatie-uitwisseling en vragen stellen, plus deelname aan relevante discussies.

Word nu lid voor slechts €30 per maand!

02.

1-op-1 traject

  1. Coaching: Ben je een startende auticoach of autisme-georiënteerde hulpverlener? Wij bieden persoonlijke begeleiding met concrete tips & tricks om je succesvol op weg te helpen.

  1. Supervisie: Voor startende Auti-Connecters raden we individuele supervisie aan om je skills te versterken zodat je met de nodige precisie en kwaliteit je cliënten kan begeleiden.

| Investeer in je groei voor slechts €70 per uur.

| Ontvang een grote korting door te kiezen voor het starterspakket: €440,-  €280,- (Intakegesprek, opstartgesprek, 3 x supervisie, 3 x intervisie, evaluatiegesprek).

| Supervisie is ook mogelijk voor externe professionals aan €80,- per uur en voor organisaties is het tarief individueel af te stemmen.

Intervisie

Doe mee met onze boeiende online intervisies met mede-Auti-Connecters. Hier scherpen we vaardigheden aan, delen we kennis en bundelen we expertise. Van praktische vragen over budgetaanvragen tot diepgaande psychologische thema’s zoals zelfverwonding en verslaving.

Ons intervisieteam biedt ook methodologieën aan op basis van de behoeften van onze Auti-Connecters. We moedigen maximale aanwezigheid, actieve deelname en kruisbestuiving aan.  

Sluit je aan elke derde maandag van de maand, van 19:00u tot 20:30u. 

Connect met ons

Word jij een Auti-Connecter?