Vorming: “Boeien! Motiverend coachen door Kobe VANROY

 • 🚀 Ontdek de primeur! De INTERACTIEVE INSPIRATIE-TWEEDAAGSE met Kobe Vanroy: “Boeien! Motiverend coachen”. Dit is de allereerste keer dat Kobe deze unieke vorming op deze uitgebreide manier geeft!

  🌟 Laat je inspireren door Kobe’s jarenlange ervaring en bijzondere expertise in oplossingsgericht werken en talentontwikkeling bij mensen op het autismespectrum. Als auteur, trainer, en educatief medewerker van “Sterkmakers in autisme” brengt hij een schat aan ervaring met zich mee!

  🎓 Tijdens deze tweedaagse duiken we diep in de zelfdeterminatietheorie (Deci & Ryan, 2000) en ontdekken we hoe dit van toepassing is op mensen met autisme. Leer als coachende hulpverlener concrete strategieën om motivatie te verhogen en weerstand aan te pakken. Ontdek of beloningen zinvol zijn, hoe je activiteiten betekenisvol maakt, en welke visualisaties de motivatie bevorderen.

  💡 Verwacht eerlijke strategieën, geen mirakels! Oefen de tips meteen in kleine groepjes en ontvang direct feedback op jouw motiverende aanpak.

  🎯 Deze tweedaagse is speciaal ontworpen voor professionals die werken met mensen met autisme en (rand)normale begaafdheid. Basiskennis van autistisch denken wordt verwacht; we duiken meteen de diepte in!✨

  ✉️ Inschrijven via info@auti-connect.be